Terep Segway túrák és programok

Székesfehérvár közvetlen közelében, vagy csak rövid távolságra esnek azok a helyszínek, ahol a Segway túrákat bonyolítjuk. Van, ahol erdőben tehetünk hosszabb kirándulást, máshol pedig élővilágra, kilátásra csodálkozhatunk rá. Ezen az oldalon a velünk bejárható helyszínekről szólunk pár szóban.

Mivel a túrához az off road Segway eszköz mellett a védőfelszerelést is mi biztosítjuk, csak kényelmes öltözékre van szükség. A részvételre vonatkozó feltételek közül a legfontosabb pedig a magasságra és a testsúlyra vonatkozik (minimum 100 cm és 40 kg), a résztvevők biztonsága érdekében.

Jelen pillanatban folyamatosan dolgozunk a túrák részletes leírásán, bemutatásán, hiszen bővül a lista. Ízelítőként viszont álljon itt egy felsorolás, hol lehet velünk kalandozni a terep Segway eszközökkel:
– Sárpentele Parkerdő 
– Székesfehérvár Bregyó Sport-és Szabadidőközpont-Csónakázó-tó 
– Aranybulla Emlékmű és környéke 
– Székesfehérvár-Dél

Túráink már akár 11 500 forinttól elérhetőek!

Amennyiben ajándékként kívánsz meglepni valakit kalandtúrával, választhatsz egyéni vagy csoportos foglalásra érvényes utalványaink közül, akár már 8.990 Ft/fő ártól! Diákok számára különleges ajánlatokat kínálunk, akár már 5.990 Ft/fő ártól is jöhettek velünk túrázni. Családi ajánlataink pedig akkor érhetőek el, ha legalább egy gyermek csatlakozik két felnőtt résztvevőhöz.

Ha pedig egyedi ajánlataink érdekelnek, vannak jó érveink a terep Segway kirándulások mellett!