Amit általánosságban tudni érdemes a Longway Offroad-ról

Ha valami tényleg új, vagány, mégis természetközeli kalandra vágysz, a legjobb helyen jársz!

Mi, akik itt élünk, úgy érezzük, Székesfehérvár jól ismert kulturális értékei mellett valamelyest háttérbe szorult mindaz, amit a körzetében található tájak nyújtanak. A kirándulók körében ugyan kedveltek az erdők és túraútvonalak, ám biztosak vagyunk benne, csak az itt élők vagy ide utazók töredéke ismeri ezeket. Ahogy manapság megannyi más esetben előfordul, a természetjárást is meg lehet egészen új módon közelíteni. Manapság már a természetjárásban is szerepet kaphatnak a modern technikák.

Tudjuk, nagy értéket jelent ma az, hogy egy nagyváros közelében olyan helyek is vannak, ahol elszakadhatunk a hétköznapi gondoktól, a zsúfoltságtól.  A mi elképzelésünk az, hogy egy különleges, új elemmel tegyük még vonzóbbá a túrázást, a kirándulásokat. Az innovatív, nagyon biztonságos, ám csendes és természetbarát, terepen is használható off road Segway járművekkel kicsit más formában zajlik a természetjárás, miközben megőrzi annak legfontosabb értékeit. Rá tudunk csodálkozni az erdőkre, vizes élőhelyekre, miközben nem verjük fel azok csendjét. Akár kisebb, akár nagyobb csoportokban túrázunk, az eszköz nem zavarja meg a többi kirándulót sem. Nagyobb távolságot tudunk megtenni, ám bárhol megállhatunk, ahol látványosság vár ránk.

Aki a hétköznapi túrákhoz szokott, annak új, kalandos élményt jelent a suhanás a Segway-el, aki számára pedig a gyaloglás túl nagy nehézséget jelent, annak megnyílik a lehetőség a természetjárásra. Eszközeink a legmagasabb technikai színvonalat képviselik, folyamatosan karban vannak tartva, és minden résztvevő oktatásban részesül a túra előtt, így tudjuk garantálni mindenki számára az érdekes, újszerű és egyben biztonságos kikacsolódást.

A program a már említett rövid ismerkedéssel kezdődik – ígérjük, ez tényleg nem vesz igénybe több időt pár percnél –, a Segway használata egyszerűbb, mint hinnéd! Mivel Székesfehérvár térsége bővelkedik olyan lehetőségekben, amelyek ideálisak a terep Segway eszközökkel bonyolított off-road túrákhoz, rövid idő alatt a terepen lehetünk, és kezdődhet a kaland! És amikor visszatérsz hozzánk, több rutinnal felvértezve, új helyeket mutatunk, és egy kicsit felpörgetjük a tempót is.

Fontos tudni, hogy a programok során mi biztosítjuk nem csak az off road Segway eszközt, de a védőfelszerelést is. Tehát különleges kiegészítőt nem kell hozni, csak kényelmes öltözékre van szükség, amiben bátran erdőbe, terepre merészkedik valaki. A túrán való részvétel feltételeiről pedig levélben adunk tájékoztatást- a legfontosabb talán az, hogy nem életkorhoz, edzettséghez kötött, hanem testsúlyhoz és magassághoz (minimum 100 cm és 40 kg), a résztvevők biztonsága érdekében.

Magáról a terepre kialakított Segway-ről is találsz információt oldalunkon, és ha egyedi ajánlataink érdekelnek családok, baráti társaságok, cégek számára, böngészd az erről szóló ismertetőt. Foglalni, a lehetőségekről, ajándékutalványokról érdeklődni pedig az oldalunkon kínált lehetőségeken lehet.